datam.nl
024 73 70 470

Leverancier B2B-adressen

Leverancier B2B-adressen

B2B-Adressen

Wij leveren adresbestanden ten behoeve van B2B-marketing.

Een goede doelgroepselectie en een actueel adressenbestand is voor b2b-marketing cruciaal. Het uiteindelijke resultaat is immers sterk afhankelijk van de kwaliteit van het adressenbestand.

Voor de selectie van b2b-adressen beschikken wij over een KvK-abonnement op de actuele informatie van alle ingeschreven organisaties in het handelsregister van de Kamers van Koophandel (KvK). Door deze informatie te combineren en te verrijken met informatie uit andere openbare bronnen beschikken wij over aanvullende informatieposities ten behoeve van doelgroepselecties en B2B-marketing.

Op basis van de kvk-mutaties kunnen bijvoorbeeld doelgroepen worden geselecteerd die in een bepaalde periode verhuisd zijn of waarvan het aantal werknemers gestegen of gedaald is. En met behulp van geografische informatie, bijvoorbeeld van het kadaster, is bekend of een bedrijf is gevestigd in een winkel, een bedrijfspand of woning en of het pand op een bedrijventerrein ligt.

Een goede informatiepositie en doelgroepselectie is de basis voor het rendement dat bij B2B-marketing wordt behaald. Dit is de meerwaarde die wij aan onze klanten leveren.

Bent u op zoek naar een adressenbestand of een specifieke doelgroepselectie?
Bel of mail ons. We denken graag en vrijblijvend met u mee!


 Klantenservice
✆ 024 73 70 299
Contact

Contact

De Data Miner BV
Koeweg 19
6602 CW Wijchen
✆ 024-73 70 470

© 2023 datam.nl
Wij maken alleen gebruik van functionele cookies. Zie ons Privacyverklaring.
Functionele cookies Tracking Advertenties
×

x

Inloggen

Ingelogd blijven