datam.nl
024 73 70 470

Oplossingen op informatiegebied

Oplossingen op informatiegebied

Automatiseren

Wij leveren advies en ondersteuning bij het structureren, automatiseren en optimaliseren van administratieve en arbeidsintensieve werkprocessen.

Door te investeren in de automatisering van arbeidsintensieve processen kan veel tijd bespaard worden. Tijd die u beter kan besteden aan de inhoud van uw werk.

Wij bouwen daarvoor applicaties die administratieve handelingen geheel of deels automatiseren en het werkproces effectief ondersteunen. Dit kan in de vorm van plug-ins of maatwerkapplicaties.

Vaak wordt gedacht dat bepaalde processen niet te verbeteren of te automatiseren zijn of dat dergelijke oplossingen onbetaalbaar zijn. Dat is jammer, want een goede oplossing kenmerkt zich door haalbaarheid en betaalbaarheid. Je moet alleen weten hoe! Hier ligt onze kwaliteit. Het is ons vak!

Uw casus

Heeft u last van administratieve en arbeidintensieve processen die u graag zou willen automatiseren? En bent u of uw organisatie bereid om hierin te investeren als de baten opwegen tegen de kosten?

Als u beide vragen met 'ja' kan beantwoorden, dan nodigen wij u graag uit om uw casus aan ons voor te leggen.

Als wij denken iets voor u te kunnen betekenen wordt een intakegesprek gepland. Dit intakegesprek is vrijblijvend en heeft tot doel zicht te krijgen op de huidige situatie ten opzichte van de gewenste situatie. Samen bekijken we de mogelijkheden en voorwaarden om uw doel(en) te bereiken. De resultaten hiervan vormen de basis voor een eventuele samenwerking en een op te maken overeenkomst.

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van data-analyse en het automatiseren van processen ligt onze kracht in het vinden van oplossingen die aansluiten op de informatiebehoefte van onze klant.

Onze oplossingen zijn vaak verrassend, gebruiksvriendelijk en leveren altijd meer op dan dat ze kosten. Er zijn daarbij verschillende mogelijkheden, passend bij eenieders budget.

Heeft u een casus en wilt u daarover eens van gedachte wisselen?
Dan vernemen wij graag van u!

 De Data Miner BV
Leverancier B2B-adressen en
oplossingen op informatiegebied

✆ 024-73 70 470
Contact

Contact

De Data Miner BV
Koeweg 19
6602 CW Wijchen
✆ 024-73 70 470

© 2022 datam.nl
Wij maken alleen gebruik van functionele cookies. Zie ons Privacyverklaring.
Functionele cookies Tracking Advertenties
×

x

Inloggen

Ingelogd blijven