Het Bedrijf

De Data Miner BV is gespecialiseerd in het leveren van bedrijfsinformatie en oplossingen op informatiegebied. Hiermee kunnen relaties hun positie op de markt versterken en hun beheerskosten terugdringen. Onze kracht ligt daarbij in het vinden van oplossingen die aansluiten op de informatiebehoefte van onze klant.

Informatiepositie

Wij leveren de actuele informatie van alle organisaties van Nederland. Naast adres, telefoon, contactpersoon, site- en mailadres is veel extra informatie beschikbaar zoals het aantal werknemers en de bedrijfsomschrijving. De gegevens worden actief onderhouden en verrijkt.

Daarnaast beschikken wij over honderdduizenden internetpagina’s van bedrijven die doorzocht kunnen worden op trefwoorden voor het vinden van specifieke doelgroepen.   Lees verder


Business Intelligence

Bedrijven beschikken in de praktijk vaak over veel gegevens, maar over weinig informatie.
Bij de opbouw van Business Intelligence gaat het om het uitbuiten van beschikbare informatie waarmee zicht op uw doelgroep ontstaat en de marktpositie verbeterd kan worden.

business intelligence Het investeren in de informatievoorziening en Business Intelligence biedt bedrijven daarbij nieuwe mogelijkheden de markt effectiever te benaderen. Onze kennis en informatiepositie stellen wij hiervoor ter beschikking. Waar nodig helpen wij bij het optimaliseren van informatieprocessen. Hierbij kunnen wij gebruik maken van een netwerk van professionele partners. Onze aanpak leidt daarbij tot een optimale verhouding tussen resultaat en investering.

De Data Miner BV beschikt over de data, informatie, kennis en oplossingen die aansluiten op uw informatiebehoefte. Indien gewenst verzorgen wij een presentatie om meer zicht te geven op onze informatiepositie en uw mogelijkheden voor de opbouw van Business Intelligence.

Onze Klanten

De Data Miner BV is informatieleverancier voor organisaties die een eigen klantenbestand onderhouden en/of Direct Marketing toepassen. Onze klanten bevinden zich met name in het bovenste segment van de markt. Daarnaast bieden wij ook kleinere bedrijven de mogelijkheid om via ons doelgroepselecties af te nemen.

Onze data, informatie, kennis en oplossingen staan tot uw beschikking.
Voor ons aanbod en prijzen wordt verwezen naar de informatie onder “aanbod

 

 

 

 

 

Trefwoorden: kvk-data, bedrijfsgegevens, bedrijfsinformatie, bedrijfsomschrijvingen, webdata, websiteinformatie, internetonderzoek, bulkbevraging, informatieleverancier,
business intelligence, bedrijfsoplossingen
© De Data Miner BV