Aanbod

Bent u op zoek naar bedrijfsinformatie of een oplossing op informatiegebied dan biedt De Data Miner BV u het volgende aan:

Bedrijfsinformatie

Tot uw beschikking staan de bedrijfsgegevens van ruim 2 miljoen bedrijven en organisaties, inclusief contactpersoon, telefoon, website, email, rechtsvorm en aantal werknemers e.d..
Op basis van uw criteria leveren wij uw doelgroep in de door u gewenste format.
Selecteer adresbestanden

Website-informatie

Tot uw beschikking staat de grootste databank met websites van Nederlandse bedrijven voor commercieel gebruik. De database bevat tevens de site-informatie van honderdduizenden internetpagina’s van ondernemingen. U kunt deze database op trefwoorden laten doorzoeken, waarna de bedrijfsgegevens van de site-eigenaar in iedere gewenste format geleverd kunnen worden. Het verschil met algemene zoekmachines is dat u zoekt binnen sites van rechtspersonen en de adresgegevens terug krijgt.
Voorbeeld

Internetonderzoek

Voor het creëren van nieuwe marktposities is het ook mogelijk om voor u een nieuwe zoekactie op internet uit te voeren om zoveel mogelijk sites te vinden die voldoen aan uw criteria. Wij beschikken hiervoor over een eigen ‘webdriver’ voor het vinden van specifieke doelgroepen op internet. Doordat wij de software zelf hebben ontwikkeld zijn wij flexibel en in staat maatwerk leveren.

Bulkbevragingen

Wij zijn in staat om bulkbevragingen voor u geautomatiseerd uit te voeren. Door de automatisering van menselijke handelingen kan bijvoorbeeld op het bevragen van telefoonnummers of Kvk-uittreksels veel geld worden bespaard. De output wordt u gestructureerd aangeleverd. Indien gewenst leveren wij de gegevens periodiek en onderhouden deze voor u.

Bedrijfsoplossingen

Het beschikken over de juiste informatie is voor ieder bedrijf van belang om hun kansen binnen de markt te vergroten. Het investeren in bedrijfsinformatie en Business Intelligence biedt daarbij vele mogelijkheden om organisatiedoelen te vertalen in operationele toepassingen. De Data Miner BV biedt grotere ondernemingen ondersteuning bij de opbouw van Business Intelligence en bij het oplossen van problemen op informatiegebied. Indien gewenst plegen wij onderhoud op uw bronbestanden en voeren wij bestandsverrijkingen uit.

Bent u op zoek naar specifieke bedrijfsinformatie of een oplossing op informatiegebied, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze site.

 

 

 

 

Trefwoorden: kvk-data, bedrijfsgegevens, bedrijfsinformatie, bedrijfsomschrijvingen, webdata, websiteinformatie, internetonderzoek, bulkbevraging, informatieleverancier,
business intelligence, bedrijfsoplossingen
© De Data Miner BV
Disclaimer